3 de S.!

Susținere, Schimbare și Sfârșeală.

Am terminat, am dus la capăt tot ceea ce mi-am propus acum ceva timp în urmă. Sunt ”specialistul în educație” care doream de mult să fiu. Am finalizat ciclul de licență cu bine, ba chiar mai mult, cu o notă destul de mare (nu aveam încredere că voi putea să fac față atât de bine). Ciudat însă mi se pare faptul că de atunci de când am terminat mă comport la fel ca și când eram în acel mediu. De ce aștept că ”mâine” trebuie să mă trezesc să mă duc la facultate? De ce mă trezesc din pat și îmi fac planurile de parcă încă aș merge la Brașov? Abia aștept să îmi ies din mână și să profit de vacanță. Cum spunea o colegă a mea: ” Mă trezesc lipsită de putere, cu un gol în stomac, stresată că mai am ceva de făcut”. Așa mă simt și eu! Sunt încă în gardă.


Susținere.

Mulțumesc alor mei, mulțumesc cadrelor didactice, mulțumesc rudelor, mulțumesc colegilor și prietenilor mei! O părticică de ”vină” o aveți voi pentru că sunt eu aici.

Colegilor mei însă trebuie să le mulțumesc mult și bine, pentru că au fost cel mai aproape de mine pe acest plan. Au fost clipe când am căzut rău în gol, clipe în care eram atât de demoralizat, astfel îmi venea să las tot. Ei au fost acolo fie la bine, fie la rău. Am legat prietetenii care vor fi de durată, presimt asta. Astfel enumăr:

Boriceanco, mulțumesc că mi-ai fost prieten, camarad pe tren, ascultător și sfătuior al meu, mulțumesc că ai crezut în mine, și îmi cer scuze că nu am fost mereu colegul model. Mulțumesc de asemenea pentru faptul că mereu ai fost punctuală astfel încât să ajung să fiu și eu așa. Ține minte sintagma ” ȚĂLAINA”.

Băț Coman, Morticia… prima mea ”dragoste”, trebuie să îți mulțumesc și ție pentru încredere, sustinere, miștouri care îmi ridicau moralul, pentru că mi-ai ascultat de 4 ori speech-ul la licență(chiar și la telefon). Mulțumesc pentru modelul de om oferit, am avut ce să învăț și de la tine(Să o saluți pe MIA).(Predicția este următoarea: Nu ai să o saluți pe Mia.)

Bie,  când vine vorba de tine, mă gândesc la cele mai lungi și cele mai aprinse discuții filozofice pe care le poate avea cineva. Mulțumesc și ție pentru prietenia pe care mi-ai oferit-o în acești 3 ani. Mulțumesc pentru susținere, mulțumesc pentru ajutor, mulțumesc pentru certuri(am avut de unde învăța).

Emu, mai știi când ne-am prostit că suntem împreună? Și lumea credea? Mulțumesc de momentele frumoase pretrecute împreună, mulțumesc pentru prietenia oferită și mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ai oferit-o de mult. Rămâi la fel, și nu ezita să mă cauți niciodată.

Luci sau ROZItu ai fost mama mea. Mulțumesc de grijă(și la propriu și la figurat). Mă bucur că am cunoscut o persoană ca tine, sper să dau de tine acolo sus. Să te calmezi doar! Și mulțumesc de prietenia oferită, și pentru că ai crezut în mine.

Norbigula, aici nu am să spun multe pentru că, cuvintele sunt de prisos. Mulțumesc de prietenie și de un model demn de urmat. BAFTĂ FRATE, TOT MAI SUS! Să nu te faci că nu mă vei cunoaște atunci când vei ajunge sus.

Mădăprietena mea din anul I, mai știi? Mulțumesc de prietenia acordată. Sper să rămâi tot așa. Și țin să menționez și faptul că ești singurul om ce mă suna înainte de examen(noapte dinaintea examenului) să mă întrebi dacă nu știu unde e suportul de curs. Mă amuzai teribil…

Moldoveancă, nu am cuvinte aici. Nu știu cum să exprim mulțumirea pentru un astfel de om. Mi-ar plăcea să aveți parte de un om care să emane atâta căldură,grijă, bună dispoziție așa cum o face ea. Și plus de asta e omul care îți oferă la orice oră un umăr pe care să plângi, sau a doua alternativă…dacă plângi tu, plânge și ea. Mulțumesc mult ”suflețel”. Mulțumesc de prietenie!!!!

Popeasca, sau breton… lasă ”Popeasca”(ne mai revedem, nu de alta). Tu, ești omul ce a reușit să mă convingă că nu trebuie să renunț, ești omul care și-a pus destul de mult amprenta și asta în decurs doar de 1 an, ești omul cu care aș putea lucra la un job o veșnicie pentru că nu m-aș plictisii. Ai avut încredere, mulțumesc! M-ai susținut, mulțumesc! M-ai ajutat, mulțumesc! Lista poate continua!

Savu, 2-3 cuvinte ca la școală. Tu mereu ai reușit să mă îmbărbătezi. Ai spus ” Știu că poți”, ” Ai să reușești”, care au contat mult de tot pentru mine. Mulțumesc de prietenie și de susținere. Așteptăm nunta!!!

Dia și Tănă, întenționat am scris pentru amândoi împreună pentru că am primit de la amandoi același lucru. Băi, voi oficial sunteți cei mai nebuni oameni pe care i-am cunoscut. Mereu ați știut să puneți punctul pe I, fapt pe care l-am învățat și eu de la voi. Sper să rămâneți AȘA. Mulțumesc amandurora pentru prietenia voastră. Gândiți-vă că am ajuns așa cum sunt acum și din cauza voastră, și știți la ceea ce mă refer. Tot de la voi am mai prins un pic de curaj, pe care nu îl aveam, mulțumesc! Mulțumesc!Mulțumesc!

Danela, Ne cunoaștem? Ce parola aveam la WI-Fi? Cu cine cântam ”Bun îi vinul ghiurghiuliul pe bulevardul Vlauță?  Cu cine făceam cartofi prăjiți atunci când foamea depășea pragul critic, ca să nu mai spun, cine era partenerul meu de CHIUL? Noi am fost mereu perechea petardă, sarea și piperul, Diana și Geani în varianta noastră, ne-am completat , și ne vom mai completa. Mulțumesc și ție Danelooooo!

Și nu în ultimul rând, prietenului, îndrumătorului SUPER BELDI. Numai cuvinte de mulțumire am aici. MULȚUMESC PENTRU PROMPTITUDINE, IMPLICARE, AJUTOR, SFATURILE DATE, MULȚUMESC PENTRU TOT! Ne revedem, promit! Am să ajung acolo unde v-am povestit. PSIHOPEDAGOGIA FAMILIEI ESTE A MEA!!!!!


Șchimbare?

Da, schimbare! Un nou început, pe care abia aștept să îl îmbrățișez. Nu mai am răbdare… Vreau să fiu pe picioarele mele, să dovedesc ceea ce sunt capabil. De astăzi sunt altcineva, sau măcar pretind că sunt! Tocmai am terminat capitolul 4 din viața mea, urmează să îl încep pe 5. Am încă atâta de învățat, abia aștept!

Vreau un job, vreau casa mea, vreau totul de la capăt cu excepția prietenilor mei, ei vreau să rămâna la fel, astfel eu să nu uit de unde am plecat.

Dar asta am să o fac după ce îmi va trece această stare de SFÂRȘEALĂ pe care o am! Revin cu fraza pe care am tot invocat-o în majoritatea postărilor ” Sunt atât de obosit, încât nu pot să dorm”. Aștept ca apele să se calmeze, și să-mi revin! Acum, trebuie să mă odihesc și să dau startul lucrurilor care îmi face plăcere să le fac din propria inițiativă.

Revin,

J.

 

 

 

Reclame

2 gânduri despre „3 de S.!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: