D-ale vacanței.

Nu am mai scris de ceva vreme, fiind plecat și/sau împărțit prin toate zonele. Nu am prea făcut mare lucru, și nici nu cred că am să mai fac restul vacanței rămase. Tot ceea ce am făcut a fost să revăd câteva persoane, să mă bucur de compania lor pentru puțin timp, să mă mut de acasă la ” casa mea” și atât. Restul rămâne cu gust amar, pentru că nu a adus nimic bun.

D-ale Jobului mult promis.

Am aplicat pentru un job, aștept răspuns. Aștept să văd dacă sunt fericitul ce pune mână pe un loc în acea companie. Tare aș vrea. Nu am avut așa mari emoții, mai multe am avut când mergeam către biroul respectiv. Odată intrat, au dispărut și am redevenit eu. Interviul a decurs normal, a fost un interviu destul de lung care a ”deviat” pe ici-colo de la subiect, astfel încât am povestit și despre ale noastre. Interesant este că abia am văzut spațiul respectiv, dar mă simțeam destul de bine acolo. Ca să ajung în camera respectivă a fost nevoie să traversez o sală plină de oameni care butonau. În gândul meu: ”Asta e mediul meu”. Auzeam muzică de la un calculator, vedeam câteva zâmbete, unii aveau energie dar alții nu. Mă tot holbam la ei, până când am observat că și ei se uitau la mine. Mi-am dat seama că sunt puțin cam evident și am schimbat privirea înainte.

Bun , am terminat cu interviul și am dat un mic test. A fost ușor din punctul meu de vedere sarcina pe care am primit-o. Acum să vedem. În cursul zilei de mâine aflu dacă am să lucrez sau nu!

D-ale familiei.

A venit mama acasă, pentru 1 săptămână. Totul bine și frumos primele zile, așteptam ca să ne reunim (unul din motivele pentru care mama a venit a fost pentru reuniunea surorilor ei. De mult timp ele nu s-au mai văzut toate). Jumătate de săptămână am tot umblat pe colo-colo.. Am râs, mâncat, nimic special. Am stat mult de vorbă și am putut să am un contact vizual cu ea.

Apoi s-au întâmplat lucruri destul de urâte, lucruri care nu au putut decât să ruineze toată vacanța pentru toți. Nu există un vinovat aici, cred că așa a fost să fie. Tare milă îmi este de toată lumea implicată. Nu descriu mai departe. Doamne ajută! Sper să fie bine!

D-ale casei mele.

Înainte ca să vină mama, a fost o perioadă monotonă. Am stat acasă undeva la 2 săptâmâni. Atunci când am postat ultima dată. Apoi m-am mutat la Brașov, în „casa mea”! Da, aici îmi place, și acum că mama a plecat m-am retras aici singur. Nu mai vreau acasă. Mi-e bine aici acum!

De 4 zile tot umblu să rezolv cu internetul dar în zadar. Cred că nu o să am internet curând. Păcat! În rest sunt foarte mulțumit de ceea ce am în jur!

Ieri.

M-am văzut și cu sora mea ulterior. A venit pentru un weekend să ne vedem. Ea m-a scos puțin din starea nasoală pe care o aveam din cauza ”tragediei” petrecute în familie. Am râs, am stat , am povestit. Nimic ieșit din comun. A fost frumos, sper să mai vină!

Ciudată vacanța asta. Nu a fost deloc cum mă așteptam. Mai mult am obosit decât să mă odihnesc. Și când mă gândesc că trece imediat și eu nu am făcut nimic.

Ce vreau:

Tot vreau să plec undeva un weekend, cu niște prieteni să uit, să mă dezmorțesc. ”Undeva cu apă” pentru că atunci când sunt în apă am o anumită libertate pe care nu o pot explica. Vreau să stau la soare și în apă atât.

Ah, și să nu uit, vreau internet!

Și mai vreau să încep să lucrez și facultatea!

J.

 

Reclame

2 gânduri despre „D-ale vacanței.

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: