Cine sunt eu? (partea a-II-a)

Chiar așa, cine sunt eu? Sunt doar un om ca toți oamenii…un om cu calități și cu defecte în armonie. Un om care s-ar putea mândri cu câteva fapte mărețe, dar totodată ar trebui să se simtă rușinat de anumite fapte care nu-i fac cinste. Un om cu greșeli omenești, cu experiențe de viață frumoase, dar și urâte, un om cu multe multe multe frământări interioare și temeri, un om care a fost foarte fericit odată, dar și cumplit de nefericit,un om care s-a prăbușit și s-a ridicat de multe ori, un om care s-a abandonat pe sine, dar care s-a regăsit de fiecare dată. Un om care a crezut orbește în oameni, în fericire și în iubire și care a cunoscut gustul amar al eșecurilor și al dezamăgirilor.

Sunt un om care a avut căderi, care a mințit, care a trădat, care a vorbit de rău, care  judecat fără să cunoască, dar care într-un final conștient de toate decăderile sale, le-a regretat și s-a străduit să evolueze spre bine…

Sunt un om care a înțeles, într-un târziu că viața nu trebuie să fie perfectă, pentru a fi fericit – și că fericirea nu este condițonată de a avea totul, ci doar de a te avea pe tine, de a fi liber și de a avea….IUBIRE. Un om care s-a trezit adeseori în rutină și amorțit, care a rătăcit pe drumuri incerte și care a făcut o groază de alegeri proaste în viață.

Sunt un om care a înțeles că iubirea nu oferă garanții, că ea devine uneori amară, și că fiecare fluture din stomac își ia zborul oricât de mult am iubii, și oricât ne-am dărui, oamenii ne pot abandona mereu ca și când nu am fi însemnat nimic pentru ei.

Sunt un om care a cunoscut răul inteționat dar și binele. Am ales rațional dar și irațional, un om care, atunci când privește în urmă are multe regrete…multe lucruri nespuse, promisiuni neonorate și vise neîmplinite.

Sunt eu…J.

(preluat)

Reclame

2 gânduri despre „Cine sunt eu? (partea a-II-a)

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: