La mulți ani Saveta!

Nu pot decât să încep prin a ura un sincer ”La mulți ani!”. Atât pentru moment, restul este can-can! Azi e prima oara când am ales să scriu despre ea, și nu pentru ea.
Nu o cunosc de foarte mult timp, dar mi-a fost deajuns încât să-mi dau seama ce fel de persoana e.. E o persoana minunata, iubitoare, care știe să2a3cfc9057dd14f3de241c8b54e48f9e--happy-birthday-daughter-happy-th-birthday.jpg ofere in schimb iubire, indiferent de ce ii dai. 

Savi iubire, să crești mare, să rămâi la fel de frumoasă precum ești, la fel de ”dreaptă”, la fel de entuziastă, la fel de copilă, să rămâi TU. Probabil acum mulți se vor întreba cine este SAVETA! Ei bine, dragii mei… Saveta este prietena mea, o prietenă pe care o cunosc de puțin timp, dar nu știu cum se face că eu simt că prietenia noastă este de ceva ani nu doar de acum. Este o fată tocmai de la sute de km de mine, o fată pe care am întâlnit-o aici. Ei bine, da există. E reală. Este peroana căreia îi mulțumesc pentru că mă ascultă oricând , care e aici ORICÂND gata să mă asculte, este PERSOANA căreia mă simt dator.

Astăzi vreau sa-ți mulțumesc că existi, că faci parte din viața mea, că ai fost mereu langa mine, la bine și la rau, că mă completezi. Ai avut întotdeauna vorbele potrivite, ai știut să ma îmbarbatezi când mi-a fost greu și ai știut să te bucuri sincer de fiecare reușita. M-ai încurajat cand am avut nevoie de susținere și m-ai adus pe calea cea buna cand nu știam pe ce drum sa o apuc(mă doare burta, cunoști :)))). Mi-ai dat încredere când mi-o pierdeam. Puteam sa cer mai mult?! Si, totusi, am primit …

Nu te cunosc de prea mult timp, dar pot paria un lucru, nimeni niciodată nu poate să facă ceea ce faci tu! Conversațiile noastre rămân motivul meu de amuzament și nu pot să spun nimic mai mult. Atunci când vorbesc cu tine, oricât de trist sunt reușești să-mi smulgi un zâmbet pentru că așa ești tu!

Te apreciez enorm pentru ceea ce ești, fiind o fată model ! Sper să ne putem vedea vreodată ca să îți pot mulțumi și în față, nu doar virtual. Îmi ești dragă copilă. Acum, sper să petreci, să radiezi de fericire, și să râzi. Nu îți doresc nimic mai mult de atât. Nu știu cum sî îți mulțumesc, niciodată nu am știut cum și de asta îți scriu acest mesaj.Îți mulțumesc pentru tot și toate, mulșumesc că îmi ești alături indiferent de situație, esti o persoana atât de buna, ai un suflet atat de bun, tot ce faci tu e perfect.  Vreau ca mereu să fii fericita, sănatoasa, plina de viața.

Al tău Marcel.

J.

 

 

Reclame

Un gând despre „La mulți ani Saveta!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: