Ești frumoasă femeie…

Hei, tu. Nu ești urâtă. Ești frumoasă.
Okay, nu ai forme spectaculoase. Dar cu ce ajută aceste forme? In timp aceste forme vor dispărea, iar tu, cea care te crezi urâtă îți vei da seama ca mai bine nu ai fost fata aia cu forme superbe, ci fata cu sufletul superb. La ce te ajuta formele ? La nimic. Okay, okay, cucerești 2-3 băieți care oricum stau cu tine doar pentru respectivele forme.
Insa, daca ai suflet (nu țâțe, ci inima) vei vedea ca vei atrage băieți care te iubesc pentru ceea ce ești, băieți cu suflet, la fel ca tine, ci nu labagii care stau cu tine pentru una, alta.
Eu aș alege o fata micuța, timida, zambitoare, cu ochii stralucitori; nu as alege fata care sta cu baietii si fumeaza, cu zambetul pana la urechi.
Esti frumoasa. Stii de ce?
Esti frumoasa pentru ca inca iti pasa de el, chiar daca si-a batut joc de tine. Esti frumoasa pentru ca zambesti, iar daca nu o faci, te rog sa o faci mai des. Esti frumoasa pentru ca ai un suflet frumos. Esti frumoasa pentru ca esti empatica, sufletista. Esti frumoasa pentru ca asa esti tu. Nu esti urata. Esti frumoasa. Iar cineva, intr-o zi o sa te iubeasca pentru cine esti, nu pentru felul in care arati. Iubirea adevarata exista, trebuie doar sa ai rabdare sa o intalnesti.
Nu stiu ce ai inteles din tot ce am scris, dar sper ca ai inteles cat esti de frumoasa, daca ai citit pana aici te rog din toata inima sa dai repost, ca sa vada si celelalte fete cat de frumoase sunt. Multumesc!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: