Văd! Văd multe!

Văd persoane care au fost împreună și s-au despărțit dar acum nici măcar nu își mai vorbesc , nici nu se salută..se comporta ca 2 străini.. de parcă ei nu au un trecut împreună ..
Eu nu sunt de acord cu asta .. consider faptul că 2 persoane care s-au considerat suflete pereche ar trebui să rămână prieteni , sau macăr cunoștințe , măcar să se salute pe stradă sau să își ureze un ‘La multi ani’ de ziua lor .
Până la urmă au fost împreună , s-au iubit , au atâtea amintiri de neuitat,s-au ținut de mănă pe stradă , s-au sărutat , și-au petrecut o perioadă din viață împreună , au aparținut unul celuilalt ..
Nu înțeleg cum unii pot da doar așa cu piciorul în totul..Cum poți uita o persoană care odată a fost așa importantă în viață ta și de care tu depindeai , o persoană care chiar era lumea ta .. cum poți să uiți ?
Eu nu pot..eu nu sunt așa.. și nu e frumos, nu e frumos deloc să uiți persoanele care ți-au făcut viața mai frumoasă odată…
 
Reclame

4 gânduri despre „Văd! Văd multe!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Atunci cand consideri ca fostul partener este vinovatul absolut in toate, nu mai ramane loc pentru gesturi de genul celor enumerate de tine.
    Uneori se intampla ca o parte sa se considere profund inselata in timp ce, cealalta parte, vrea sa stearga cat mai repede cu buretele trecutul comun. Nu mai au nimic in comun, un fir cat de subtire care sa-i aduca din cand in cand impreuna.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: