Eu.

DSC_0574.JPG

E prea ușor să vorbesc despre mine! Pot face asta pentru o zi întreagă. Încep prin a mă prezena, numele real fiind Radu. Acum poate vă întrebați de la ce vine acest J! Totul e simplu al doilea nume îmi este Ioan, de acolo am ajuns la John, iar de aici am luat doar J-ul.

Locuiesc în apropiere de Brașov, acolo fiindu-mi satul natal. Sunt născut în 96, astfel acum am 22 ani și puțin și sunt în zodia CAPRICORNULUI. Mi-am început studiile la o școală din satul natal, urmând ca liceul să îl fac tot acolo, la 6 km distanță. Am terminat un profil real de matematică-informatică. Toate bune și frumoase. La 18 ani și jumătate am început facultatea la Brașov. Am terminat cu bine și am absolvit facultatea de Psihologie și Științele educației pe profilul Pedagogiei simple (a nu se confunda cu pedagogie învățământului primar și preșcolar unde aș profesa ca educator sau învățător).

Sunt o persoană singură deși urăsc singurătatea. Am clipe când mă simt atât de singur, dar nu pot face nimic, dar am și momente când vreau să fiu singur. Sunt un om ce trece destul de ușor de la o stare la alta.

Sunt o persoană dependentă de alte persoane, sunt un om care se integrează destul de repede într-un colectiv, iar greșeala mea este faptul că mă încred de cele mai multe ori prea repede, și ajung ”să suflu mai târziu și în iaurt”. Consider că sunt persoana cu care TU poți discuta orice, am simțul umorului, și de cele mai multe ori sunt bufonul grupului. Nu mă supăr, de multe ori trebuie să scot un zâmbet, iar atunci când o fac satisfacția este mare. Sunt prietenul LOIAL aș putea spune.

Totodată pot spune că sunt foarte orgolios, mă aprind repede, nu am răbdare, urăsc să fiu contrazis chiar dacă nu am dreptate, DAR îmi trece la fel de repede.

Sunt simplu dar complicat, de ce spun asta? Pentru că nu mi-a plăcut să fiu asemenea generației mele. Am fost mereu cel ce a preferat să stea în camera lui atunci când are timp, să faca puzzle alături de alt prieten bun , să ascultăm muzica noastră peferată, să facem orice altceva decât să … mergem în club spre exemplu.

Acum am ajuns să fiu genul de persoană care stă în cameră seara (fiind momentul cel mai frumos) cu o cană de cafea rece, cu 3-4 țigări, cu o muzică-n surdină, cu o lumină slabă venind dintr-un colț.Nu știu dacă să le numesc hobby-uri dar de regulă când am timp, îl pierd aici, sau făcând un puzzle mare, sau desenând, sau astfel de lucruri.

Am iubit, și am să iubesc, nu am fost așa de norocos în dragoste. Am avut încercări care nu au durat, dar poate că asta mi-a arătat că nu sunt pegătit îndejuns, nu disper. Iubesc în schimb animalele, am avut foarte multe în acest timp, de la papagali la porcușori de guineea, la câini la pisici, etc.

Am avut visuri destul de multe, dar acum încetez a visa pentru că niciodată nu a fost cum am voit eu, și doar m-am amăgit.

Nu cred în superstiții, nu cred în dragoste la prima vedere, nu cred în horoscop, însă cred în MINE.

POT ȘI O VOI FACE!

 

 

Reclame

7 gânduri despre „Eu.

Adăugă-le pe ale tale

  1. M-am regasit destul de mult in descrierea ta, mai putin la partea cu iesitul din casa si jocurile pe calculator.
    Astept cu interes o prima postare de la tine, atunci cand vei fi pregatit sa scrii din nou, >:D<

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: